Vinterland

IMG_437922IMG_44212

Ute på promenad i snön idag, jag och pappa hade fototävling. Johanna som är fotograf och min styvmamma fick vara domare. Vid bedömningen tycker jag att pappas bilder ser lite väl bra ut, och undrar om jag underskattat min motståndare.. Och efter han krönts som vinnare måste jag bara fråga om han verkligen inte redigerat bilderna, och då kommer de fram.. Så jag blev alltså vinnare då. haha.. men nu så är bilderna som är uppladdade här redigerade såklart.

Nicole

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>