Alkemisten

Var i bokhandeln i helgen och hittade denna skatt, man kan ju lugnt säga att förväntningarna är höga. Ligger än bara på sidan 35 men kan hålla er uppdaterade om hur det går. Har börjat läsa om en fåraherde som vandrar runt till olika städer och funderar på livets mening, och han har precis träffat en gammal som verkar vara synsk. Ser i alla fall fram emot att läsa ut denna och se om jag lär mej något om mitt liv och mina drömmar.

”En saga om att uppfylla sina drömmar” – Aftonbladet

”Om du vill förverkliga dina drömmar kan du ta lärdom av Alkemisten. Här hittar du ömsint livsvisdom som en motvikt mot vårt hårda samhälle” – Jyllands-posten

IMG_43052 IMG_42892

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>