The 1975

1975

För en vecka sedan var vi alla tre och såg The 1975 på Debaser! Innan konserten hade ingen av oss sett dom live och visste inte riktigt vad vi kunde förvänta oss, men man fick helt klart en annan uppfattning än innan.
När bandet kommer in blir publiken vansinnig (mest 18 åriga tjejer + nån enstaka ensam grabb) och sist kommer sångaren in med en vinare i högsta hugg. Han häller lite odiskret i sej några klunkar innan dom drar igång. Men dom var sjukt duktiga musikaliskt så där svek dom oss inte.
Men jag kom och tänka på en sak, måste man vara påverkad av någonting för att genomföra en konsert? är det så man orkar? jag orkar knappt stå i publiken en hel konsert då svetten och trängseln är olidlig, så uppe på scen, blir värmen och pressen så stor att man måste ta till preparat? eller tar man det kanske bara för att det är lättillgängligt?
Hur som helst är det ju ett faktum att dom flesta människorna som befinner sej i ”the public eye” ramlar dit förr eller senare, och det som då blir min nästa fråga är, hur kan de då komma sej att kändiskapet är något de flesta inte skulle tacka nej till? Vi vet klart och tydligt hur det påverkar en, de flesta som är offentliga säger att dom skulle ge allt för att kunna gå obemärkt på stan, men ändå är detta en avlägsen dröm som de flesta enkla små människor inte kan släppa. Att bli kändis.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>