we girls need to stick together

IMG_1985

På sista tiden har det kommit upp mer om mer, på facebook och/eller instagram, om tjejer som hejar på tjejer. För varför skulle vi inte göra det? Vi kan ju bli våran absolut största support när killarna sviker ibland. Varför uppstår rivaliteten mellan oss, avundsjuka och hat? För är inte en av de bästa känslor när det kommer fram en tjej och ger dej en komplimang?

Varför kan vi inte bara vara glada för varandras skull, stötta varandra genom våra (många) kriser, finnas där i vått och torrt. För antagligen har du och ditt tjejgäng känt varandra i många år och/eller kommer känna varandra i många år framöver, så vårda denna relation på samma sätt som vilken relation som helst. Avundsjuka finns inte, det är bara din osäkerhet på dej själv som speglar sej i någon annan. Var inte den osäkra tjejen, du behöver inte sänka någon för att ge illusionen av att du höjts. Be the real deal, och be there for the real deal, dina vänner, dina blivande vänner.

vi håller uppe varandra, det är då vi är som starkast.

Mvh
Din bäste vän

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>