Have you ever been in love

IMG_3066

Hösten är verkligen en favorit årstid, allt blir så vackert. Igår var det till och med lockande att ta en promenad i duggregnet genom skogen, det var som att gå igenom en tecknad film, dimmigt, regnigt och magiskt. Nackdelen var att bli ganska så blöt. Men det är verkligen på hösten som min kreativa sida vaknar till liv, vilket är skönt då man gått utan inspiration under ungefär hela 2014. En dröm nu är att ha en fotografering i stan, på en vacker gata, med en modell i stor luva som vandrar omkring en höstnatt, kanske kan vi återskapa något liknande ska bara gå igenom det med mina kollegor som för övrigt är rätt så upptagna nu förtiden. Det är därför det mest är jag som skriver, N alltså.

Det kommer i alla fall komma upp mer höst-fotograferingar, så håll utkik.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>