Don’t worry, be happy

IMG_0745

En otroligt härlig sommarbild från förra månaden. För bara en månad sedan sprang vi runt och svettades på ängen. Idag blir det nog vinterjacka och kanske uggs. Jo, det blir det nog definitivt.
Men E har också Sushi-kväll på schemat, det piggar alltid upp en molnig dag som denna. Förresten, ville bara skriva att kul att fler hittar hit och vi hoppas att ni stannar. Våran dröm är att detta ska bli en frizon från alla krav och måsten och att du ska känna igen dej. Vi har alla varit i samma situation någon gång i våra liv. Men vi lever ju på denna planet för att må bra, för att inte oroa sig för småsaker och för att bara kunna sitta på en äng och drömma sig bort.

Trevlig Fredag

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>