konstvetenskap

image

Ibland händer det bara, och det hände i fredags. Nu har vi en student mitt bland oss, vem kunde ha trott det. Och kanske till våren kröns en person till, till detta liv av att vara en nudel ätande, fest festande – plugghäst. Högskole världen är en speciell värld, säger jag som aldrig tagit mej dit, men att dömma av de jag sett utifrån känns de som att se liv på en helt annan planet. Dom ser ut som mej – men dom har vigt sina liv åt skolan. Kanske blir man en utav dom, eller så fortsätter man vara en del av de strosande. Men frågan är, skulle jag ens passa in?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>