Arbetsförmedlingen

IMG_2782 vändIMG_2909 vänd

”Vi kan göra allting plus lite till, klockan tickar fort men här står tiden still”

Snart börjar höst-myset och i Es lägenhet är det redan där, nästan så att man inte vill åka hem. En gammal champagneflaska fick ett liv efter döden som en ljusstake och E hittade en gammal bok som genast skulle läsas. Vi letade inspiration i filmen Mademoiselle C som visade sej vara ganska cool och åt glass och choklad, en alternativ måndags kväll så att säga.

Vad som vill sägas är väl att imorgon början en ny dag, på arbetsförmedlingen, och dan innan ett sånt steg måste man fylla på med choklad och lite hopp om att livet ändå fortsätter i en kreativ riktning även fast man sätter sin fot där, hoppas vi.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>