Daniel Adams-Ray

I torsdags var vi på Gröna Lund för att se Daniel, vilket vi hade en känsla för innan skulle bli magiskt, och det blev det. Innan konserten började kom Soran Ismail ut och pratade om valet och hur SD sakta växer, vilket är otroligt skrämmande. Daniel tog också upp detta igen och det kändes också magiskt när han bad hela publiken vända ryggen åt människohatet och alla vände ryggen och höll upp händerna, tror att alla kände kärleken och samhörigheten just då. Han sjöng, eller kanske rappade, några gamla låtar från Snook tiden också så man rös, och samtidigt undrade vart Oskar gömde sej..

Jag fick springa runt och fota då någon höll upp en GoPro i mitten av publiken vilket var en gnutta irriterande men när Daniel utbrast Hakuna matata fanns de plötsligt inte så mycket att vara irriterad över. Kvällens sammanställning blev att Daniel får vilken dag som helst nu gärna bli vår 30-åriga lillebror.

IMG_1689IMG_1736IMG_1479IMG_1613IMG_1780IMG_1416IMG_1813

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>