Möte i Humlegården

IMG_1070Dagen inleddes med ett snabbt stopp på expresso house och sedan solhäng i Humlegården där mötet började. Anteckningsblocket åkte fram och ideérna flödade, förhoppningsvis dröjer det inte länge förens planerna sätts i verk och det börjar hända lite saker här.

Så många frågor (och egentligen en massa tid) till att besvara dom, varför Crush? Varför ni? Varför nu? Snart kommer allt att falla på plats, och sättas i rullning, gillas alla mina synonymer? hoppas det för snart kör vi igång!

N

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>